★↗星月↖論壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

免費圖片上傳空間<---請置頂吧

3 posters

向下

免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Empty 免費圖片上傳空間<---請置頂吧

發表 由 KibA-牙 周二 4月 29, 2008 10:13 pm

http://photobucket.com/?special_track=nav_logo

圖片上傳教學:
1.禁右上角個「join now」
2.自己申請-_-
3.申請完之後就login
4.入到去之後會見到好大隻字寫住「Upload Images & Video」
5.禁「choose flie」就可以揀你想上傳既圖片(佢下面有d字仔「Reduce to: ..........」呢個係揀圖既大細)
6.等佢upload
7.upload完左之後,係左手邊有「Album:XXXXXXXX(All, ximages)」禁你個ID
8.你會見到你所有上傳過既相
9.禁相下面個「E-mail&IM」就可以copy個網址
10.係呢個論壇你開個開貼
11.搵主題同你打既正文位,,既中間,,有一排icon,由左邊數過泥第16個,,指住佢有「圖片」兩個字果個icon
12.禁落去
13.將你copy到既網址貼上去,再禁「好」
14.成功貼圖~

KibA-牙 在 周二 4月 29, 2008 10:25 pm 作了第 1 次修改
KibA-牙
KibA-牙
BB出世(^0^)
BB出世(^0^)

男
文章總數 : 43
年齡 : 31
姓名(全名) : kenkid
居住區域 : hk
自我介紹 : 不告訴你
注冊日期 : 2008-04-29

免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Left_bar_bleue5/500免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Empty_bar_bleue  (5/500)
免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Left_bar_bleue0/0免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Empty_bar_bleue  (0/0)
經驗值:
免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Left_bar_bleue10/1000免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Empty_bar_bleue  (10/1000)

回頂端 向下

免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Empty 回復: 免費圖片上傳空間<---請置頂吧

發表 由 黑川夜 周二 4月 29, 2008 10:22 pm

小女子....睇唔明~
牙...睇明啦~~thxthx
黑川夜
黑川夜
BB出世(^0^)
BB出世(^0^)

女
文章總數 : 39
年齡 : 30
姓名(全名) : 香港
居住區域 : 睇書
自我介紹 : 好好人加~~
注冊日期 : 2008-04-25

免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Left_bar_bleue100/500免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Empty_bar_bleue  (100/500)
免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Left_bar_bleue0/0免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Empty_bar_bleue  (0/0)
經驗值:
免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Left_bar_bleue200/1000免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Empty_bar_bleue  (200/1000)

回頂端 向下

免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Empty 回復: 免費圖片上傳空間<---請置頂吧

發表 由 奇理.星蹤 周二 4月 29, 2008 10:43 pm

ivan你係咪無聊= =
呢個區有幾多篇文呀?
唔置頂都睇到啦= =
奇理.星蹤
奇理.星蹤
BB出世(^0^)
BB出世(^0^)

男
文章總數 : 32
年齡 : 29
姓名(全名) : EricYan
居住區域 : tungchung
自我介紹 : HIHI

免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Left_bar_bleue10/500免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Empty_bar_bleue  (10/500)
經驗值:
免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Left_bar_bleue25/1000免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Empty_bar_bleue  (25/1000)

回頂端 向下

發表 由 KibA-牙 周二 4月 29, 2008 10:46 pm

-______________-
咁辛苦打,,
唔拎泥置頂點得?
KibA-牙
KibA-牙
BB出世(^0^)
BB出世(^0^)

男
文章總數 : 43
年齡 : 31
姓名(全名) : kenkid
居住區域 : hk
自我介紹 : 不告訴你

免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Left_bar_bleue5/500免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Empty_bar_bleue  (5/500)
經驗值:
免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Left_bar_bleue10/1000免費圖片上傳空間<---請置頂吧 Empty_bar_bleue  (10/1000)

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章